Themagroep ‘Uitgezaaide borstkanker online’

Als je geconfronteerd wordt met borstkanker en je te maken krijgt met uitzaaiingen op afstand gaat de ziekte vanaf dat moment een nieuwe fase in. Genezing is vaak niet meer mogelijk, maar behandeling veelal nog wel. Iedereen gaat daar op een eigen manier mee om. Erover praten met naasten die van alles voor je willen doen, kan lastig zijn omdat zij soms moeite hebben te begrijpen wat je voelt.

Borstkankervereniging Nederland organiseert online gespreksgroepen, specifiek voor vrouwen met uitgezaaide borstkanker. Tijdens deze bijeenkomsten kun je samen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten je angsten en verdriet delen, praktische dingen bespreken, over de toekomst praten en ook samen lachen.  Het delen van ervaringen en gevoelens met mensen die hetzelfde doormaken als jij biedt (h)erkenning, steun en begrip.

De online gespreksgroepen worden begeleid door een ervaren coach en vinden eens per maand plaats. Als je eerst een keer wilt ervaren of het iets voor je is, dan ben je natuurlijk van harte welkom om een keer online mee te doen! Als je lid bent van Borstkankervereniging Nederland dan zijn de online bijeenkomsten gratis.

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 6,00 per keer
Data, tijden en aanmelden

Meer lotgenotencontact

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!