Help mee

Help je mee om het verschil te maken voor mensen die geraakt zijn door kanker? Steun Viore met een donatie, als vrijwilliger, als bedrijfsvriend of kom in actie. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Iedere dag komen er duizenden mensen in aanraking met kanker. Viore biedt iedereen die leeft met kanker in de regio Gooi en Vechtstreek psychosociale ondersteuning om te leren omgaan met kanker en de gevolgen daarvan. Viore kent geen structurele, toekomstbestendige financiering en is afhankelijk van donaties en bijdragen van fondsen, gemeenten, particulieren, nalatenschappen en bedrijven.

Doneren

Doneren kan op verschillende manieren: eenmalig, maandelijks of jaarlijks. Doneer online, maak je gift over op ons rekeningnummer: NL61RABO0159652421 of schenk periodiek met belastingvoordeel.

Alles over doneren

Vrijwilligerswerk

Wil je graag iets betekenen voor een ander en het verschil maken voor mensen die geraakt zijn door kanker? Als vrijwilliger heb je een belangrijke rol! Van gastvrouw of – heer tot programmabegeleider, klusjesman of gids. Viore kan jouw hulp goed gebruiken!

Ontdek wat je als vrijwilliger kunt betekenen

Nalaten

Met een gift aan Viore in je testament maak je ook na je leven het verschil voor mensen die geraakt zijn door kanker in de regio Gooi en Vechtstreek. Een bijzondere manier van steunen!

Alles over nalaten

Bijdragen in een andere vorm dan geld

Wil je een bijdrage leveren in een andere vorm dan geld, doneer één of meerdere spullen van onze brutale-lijst

Bekijk de brutale lijst

Steun als bedrijf

Draag met je bedrijf bij en kom in actie voor mensen die geraakt zijn door kanker. Steun Viore met een eenmalige of structurele zakelijke donatie, word bedrijfsdonateur of bedrijfsvriend.

Ontdek de opties

Waarom Viore steunen?

Jouw bijdrage is van onschatbare waarde voor onze bezoekers. Zo kunnen wij mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden dicht bij huis ondersteunen en begeleiden bij het vinden van hun eigen weg om te leren omgaan met kanker en de gevolgen daarvan. Vanuit Positieve Gezondheid helpt Viore haar bezoekers bij het (her) vinden van de veerkracht en het (her)pakken van de regie op eigen leven. Dit draagt bij aan het vergroten van de kwaliteit van leven met of na kanker.

Help je mee?

Jouw bijdrage maakt het verschil voor iedereen die leeft met kanker!

  • (Her)vinden van veerkracht
  • Toename van persoonlijk welzijn
  • Meer kwaliteit van leven
  • Betere arbeidsparticipatie
  • Snellere maatschappelijke participatie
  • Vermindering van eenzaamheid

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!