Nalaten

Door naast je dierbaren ook Viore op te nemen in je testament maak je ook na je leven een verschil voor mensen die geraakt zijn door kanker. Je levert een bijdrage aan de toekomstbestendigheid van Viore.

Met het opstellen van een testament bepaal je zelf wat er na je leven met je nalatenschap gebeurt. Het opstellen van een testament doe je samen met een notaris. Samen bespreken jullie je wensen voor je nalatenschap. Viore is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor hoeven wij geen erfbelasting te betalen. Zo komt de gift uit jouw nalatenschap volledig ten goede aan Viore. Dat kan op 2 manieren:

  • Viore tot (mede-)erfgenaam benoemen
  • Viore ontvangt (een deel van) jouw nalatenschap. Het is mogelijk om meerdere personen of goede doelen tot erfgenaam te benoemen
  • Viore tot legataris benoemen
  • Viore ontvangt een vastgesteld geldbedrag, een percentage van jouw nalatenschap of een bepaald goed (bijvoorbeeld een kunstwerk of onroerende zaak).

Vragen of van gedachten wisselen?

Ramon Ciurans Directeur Contact06 52071500

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!