Contact

Heb je een vraag, opmerking of anderszins? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Naam(Vereist)
Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

Oosterengweg 44
1212 CN Hilversum

Openingstijden

Ma t/m vr 10.00 – 16.00 uur

Direct contact

Tel 035 68 53 532
Whatsapp bedrijfsaccount
Of stuur een e-mail aan info@viore.org

Volg ons op social media

Nieuwsbrief

Viore

Stichting Viore, Oosterengweg, Hilversum, Nederland

Routebeschrijving

Vanuit de richting A27
Kom je vanuit de richting A27, dan rijd je rechtdoor op de kruising Oosterengweg-van Riebeeckweg (LET OP! Rijd NIET de Alexiatunnel in) en na ongeveer 100 meter kun je rechts een ventweg op naast de Oosterengweg. Die volg je tot je tegen het treinspoor aan rijdt en dan ga je voor het spoor links. Je ziet Viore dan voor je liggen. Hier kun je (gratis) parkeren.

Kom je (vanaf het noorden) op de Oosterengweg door de nieuwe Alexia tunnel, dan ga je bij de stoplichten op de kruising Oosterengweg – van Riebeeckweg linksaf, richting het ziekenhuis. Na ongeveer 100 meter zie je een grasveldje. Voorbij dat grasveldje sla je linksaf de Zeevaertweg op. Je rijdt die straat helemaal uit en gaat dan weer links. Je rijdt nu op de Oude Amersfoortseweg. Deze rijd je uit totdat je tegen de tunnelbuis aanrijdt, je slaat rechtsaf en als je tegen het treinspoor aanrijdt ga je weer links voor het spoor. Je ziet nu Viore liggen. Hier kun je (gratis) parkeren.

Als je vanaf het station Sportpark-Hilversum op de van Riebeeckweg rijdt ga je bij de stoplichten op de Oosterengweg links (LET OP! Rijd NIET de Alexiatunnel in). Na 100 meter kun je rechts de ventweg op die je helemaal uitrijdt tot tegen het treinspoor aan. Je gaat links voor het spoor en voor je ligt Viore. Hier kun je (gratis) parkeren.

Als je vanuit het ziekenhuis op de van Riebeeckweg rijdt, ga je bij de stoplichten bij de Oosterengweg rechtsaf (LET OP! Rijd NIET de Alexiatunnel in). Na 100 meter kun je rechts de ventweg op die je helemaal uitrijdt tot tegen het treinspoor aan. Je gaat links voor het spoor en voor je ligt Viore. Hier kun je (gratis) parkeren.

Vanaf NS-station Hilversum Sportpark is het ongeveer 10 minuten lopen naar Viore. Je kunt je reis met het openbaar vervoer naar dat station plannen via 9292.

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!