PowerSoos

Als je als jongvolwassene te horen krijgt dat je kanker hebt, kan er een wervelwind van emoties en vragen op je afkomen. Plotseling staat je wereld op zijn kop en komen gewone thema’s, zoals opleiding, werk, voeding, relaties en seksualiteit, in een heel ander daglicht te staan. Wij begrijpen dat je je hierdoor soms eenzaam en onzeker kunt voelen. En dat je je afvraagt hoe je hiermee om kunt gaan. 

Genieten en delen 

De PowerSoos is een avond speciaal voor jongvolwassenen in de leeftijd van 20 – 40 jaar die kanker hebben (gehad). Tijdens deze avonden kan er van alles ter sprake komen, vaak heb je aan een half woord al genoeg. Samen geniet je van een heerlijke en goed verzorgde maaltijd en kun je je gedachten en gevoelens delen. En als je daar geen behoefte aan hebt, dan is dat ook helemaal prima. De avond wordt begeleid door ervaren vrijwilligers van Viore.

Steun en begrip 

Een avond PowerSoos zorgt voor afleiding, gezelligheid, warmte en de mogelijkheid om in contact te zijn met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten. Het delen van ervaringen en gevoelens met mensen die hetzelfde doormaken als jij biedt (h)erkenning, steun en begrip. 

Vrijblijvend en naar eigen behoefte 

Je bent van harte welkom om vrijblijvend aan te schuiven in een gezellige groep, ook als het de eerste keer is dat je bij Viore binnenloopt. Wij begrijpen als geen ander dat je behoefte aan lotgenotencontact kan variëren. Soms verlang je naar steun, terwijl je op andere momenten de ziekte even achter je wilt laten. Dat is helemaal oké. We zijn er voor jou, zonder enige verplichting. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten

Gratis (een donatie is welkom)

Data, tijden en aanmelden

Meer lotgenotencontact

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!