Groep voor jongeren

Heb je te maken met kanker in je directe omgeving, bijvoorbeeld omdat één van je ouders ziek is? Dit kan behoorlijke impact hebben en je dagelijks leven ontregelen. Het kan zijn dat je je bijvoorbeeld verdrietig, boos, angstig en/of alleen voelt. Of dat het je onzeker maakt over de toekomst.

Viore is er voor jou en andere jongeren die te maken hebben met kanker in hun gezin. Het delen van je ervaringen met andere jongeren in een vergelijkbare situatie kan steun, herkenning en een gevoel van verbondenheid geven. Vaak heb je aan een half woord genoeg.

In de groep voor jongeren kun je jouw ervaringen delen met leeftijdsgenoten. De ene keer gaan we met elkaar in gesprek over een bepaald thema, de andere keer gaan we aan de slag met een speciale activiteit om uiting te geven aan je gevoelens. Bijvoorbeeld door muziek, theater, schrijven of boksen. Of we doen activiteiten die ontspanning geven, zoals een kennismaking met mindfulness, samen koken of een film kijken.

Startdatum is maandag 21 oktober 2024 (19.30 – 21.00 uur). De bijeenkomsten vinden eens per maand plaats op maandagavond van 19.30 – 21.00 uur. Deelname is gratis.

De groep voor jongeren wordt verzorgd in samenwerking met Stichting MEE.

Meer informatie en aanmelden

Contactformulier

Naam(Vereist)
Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten

Gratis (een donatie is welkom)

Meer lotgenotencontact

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!