Tuinieren

Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen goed is voor iedereen, zeker ook voor mensen die behandelingen (hebben) ondergaan) tegen kanker. Het helpt je om beter om te gaan met de uitdagingen op je pad, en het biedt afleiding. Als tuinieren een activiteit is waar je energie van krijgt, ben je bij Viore aan het juiste adres.  

Tuinieren biedt je de mogelijkheid om fysiek bezig te zijn, en tegelijk in contact te zijn met gelijkgestemden. Voor veel mensen werkt tuinieren helend en rustgevend. 

Langs het pand van Viore strekt zich een bloeiende border uit, gevuld met diverse planten die een rustgevend uitzicht bieden vanuit de huiskamer. Samen met bezoekers en toegewijde vrijwilligers onderhouden we deze groene strook, waardoor een fijne omgeving ontstaat waar alle bezoekers van kunnen genieten.

Tijdens het tuinieren zorgen we voor een warme en gezellige sfeer, en natuurlijk is er koffie en thee voor de helpende handen.  

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten

Gratis (een donatie is welkom)

Data, tijden en aanmelden

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!