Podcast | 21 maart 2022

In gesprek met Marieke Buijs: huisarts in Hilversum over Positieve Gezondheid

Luister naar een gepassioneerde zorgverlener, de huisarts Marieke Buijs uit Hilversum. Een enorme positieve pleitbezorger voor het concept Positieve Gezondheid. Dit concept heeft haar handelen significant beïnvloed: van zgn. zuchtconsulten naar energieke gesprekken met haar patiënten. En dit heeft ook haar patiënten positief beïnvloed. In deze podcast noemt ze een paar mooie voorbeelden.

Geboren en getogen in Zeeland, gestudeerd in Rotterdam en sinds 2012 een solopraktijk in gezondheidscentrum Casa Cura in Hilversum. Actief in het bestuur van de regionale huisartsen organisatie (RHOGO), lid van het crises team Gooi en Vechtstreken en ook verbonden als huisartsen opleider aan het Amsterdam UMC. Daarnaast nog actief in het maken van muziek, beoefenen van sport, de schilderkunst en het verzamelen van schoenen. Niet te vergeten, moeder van twee kinderen.

Het concept Positieve Gezondheid is een belangrijk onderwerp voor Viore. Wij willen in 2022 dit concept implementeren en aanbieden aan onze bezoekers. Meer weten over Positieve Gezondheid: https://www.iph.nl

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!