Yoga

De confrontatie met kanker kan angst, vermoeidheid, boosheid en onzekerheid veroorzaken. De emotionele en fysieke uitdagingen kunnen overweldigend zijn, niet alleen voor mensen die kanker hebben (gehad), maar ook voor naasten en nabestaanden. 

Yoga kan je helpen rustiger te slapen, angst los te laten, leren om te gaan met stress, meer energie en kracht op te bouwen en weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Bij Viore bieden we meerdere yogalessen per week aan, speciaal ontworpen voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. De yogalessen worden verzorgd door ervaren docenten die je deskundig begeleiden. 

Yoga is meer dan alleen beweging; het is een middel om beter om te gaan met angst, stress los te laten, en vertrouwen te herstellen.


Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatig bewegen gunstig is, zelfs voor degenen die kankerbehandelingen ondergaan.

Onze lessen richten zich op rustgevende yogahoudingen en ademhalingsoefeningen, aangepast aan jouw mogelijkheden. Zo bieden we ondersteuning op moeilijke momenten, en dragen we bij aan jouw welzijn en herstel. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 6,00 per les
Data, tijden en aanmelden

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!