Boekbespreking

Wanneer je met moeilijke gebeurtenissen in je leven wordt geconfronteerd kan het heilzaam en bevrijdend zijn om in een mooi of interessant boek weg te dromen. Je verdiepen in een mooi boek kan een waardevolle bron van troost en afleiding zijn. 

Gelijkgestemden

Voor de liefhebbers van een goed boek is er de boekbespreking bij Viore. Onze boekenclub biedt een plek waar je met andere, gelijkgestemde lezers kunt samenkomen. Bij onze boekbespreking delen we, behalve onze bevindingen over het gelezen boek, ook onze ervaringen in een ontspannen sfeer. In overleg kiezen we samen het volgende boek en plannen we een nieuwe datum. 

Steun, begrip en inspiratie

De boekbespreking bij Viore is meer dan alleen een boekenclub; het is een fijne groep van mensen die begrijpen hoe verhalen troost en inspiratie kunnen bieden. Onze bijeenkomsten, elke 5-6 weken, worden geleid door twee enthousiaste gastvrouwen met een passie voor moderne literatuur. 

Ontdek de kracht van gedeelde verhalen bij Viore. Samen in verhalen vinden we steun, begrip en inspiratie. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 3,00 per keer
Data, tijden en aanmelden

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!