Workshop Ontdek je kernwaarden

Als je door kanker getroffen bent, lijkt het alsof de wereld even stilstaat. Je wordt meegesleurd in een medisch circuit waarin je gezondheid en welzijn op de proef worden gesteld. Na verloop van tijd, wanneer de behandelingen voorbij zijn, kun je je afvragen wie je nu eigenlijk bent. Hoe pas je in deze wereld na de ziekte, met mogelijke blijvende beperkingen of veranderde toekomstperspectieven? Deze worsteling kan je het gevoel geven de regie over je leven kwijt te zijn geraakt.

Door bewust stil te staan bij je kernwaarden kun je jezelf beter leren kennen en begrijpen. Jouw kernwaarden zijn de innerlijke drijfveren die je hebben geholpen tijdens het ziekteproces, maar waar je je mogelijk niet volledig bewust van bent. Door deze kernwaarden te identificeren, krijg je een helder beeld van jezelf en kun je jezelf duidelijker presenteren aan de buitenwereld, zowel verbaal als non-verbaal. Dit geeft je de mogelijkheid om op jouw eigen unieke manier te leven en om zelf de regie over je leven terug te nemen.

In deze workshop word je geleid door een proces waarin je ontdekt wat waarden en kernwaarden precies zijn. Je krijgt hulp bij het vinden van jouw dominante kernwaarden en leert hoe je deze kunt gebruiken om meer invloed uit te oefenen in verschillende aspecten van je leven. Door deze bewustwording en empowerment kun je weer meer grip krijgen op je leven na kanker.

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 7,50
Houd mij op de hoogte Vul je mailadres is en wij stellen je op de hoogte als een nieuwe datum bekend is

Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!