Wandelen

Leven met kanker brengt uitdagingen met zich mee, zowel fysiek als emotioneel. Wandelen kan helpen beter met deze uitdagingen om te gaan.

Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig bewegen goed is voor iedereen, ook als je wordt of bent behandeld tegen kanker. Het wandelen kan zorgen voor het verminderen van stress en onzekerheid en kan de veerkracht vergroten. De natuur werkt daarbij rustgevend en ontspannend. Door te bewegen wordt de fysieke en mentale weerbaarheid vergroot, wat de kwaliteit van leven positief beïnvloedt.

Er wordt op wisselende locaties verzameld, vanaf 10.15 uur is er iemand van Viore aanwezig. De wandeling start om 10.30 uur. Zodra het vertrekpunt bekend is, maken we dit bekend onder ‘praktische informatie’. Wil je meerijden vanaf Viore? Laat het ons even weten. Vanaf daar vertrekken we om 10.00 uur.

Af en toe wordt de wandeling begeleid door gidsen van het Goois Natuurreservaat. Ruim van tevoren kun je de relevante informatie hier vinden.Na afloop kun je altijd bij Viore terecht voor koffie en thee, en voor wie wil een kop soep.

Wandel gerust eens mee, en ontdek wat het voor je doet. 

 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten

Gratis (een donatie is welkom)

Data, tijden en aanmelden

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!