Themagroep ‘Late gevolgen bij/na kanker’

Tijdens of na de behandeling tegen kanker kun je tegen uiteenlopende klachten aanlopen zoals neuropathie, ernstige vermoeidheid of een ‘chemo-brein’. Dit kan soms behoorlijk overweldigend zijn en het is niet altijd even makkelijk om hiermee om te gaan. Hierover praten met mensen die een vergelijkbare ervaring hebben kan helpend zijn.

Een goed gesprek

De themagroep ‘late gevolgen bij/na kanker’ biedt iedereen die te maken heeft met de late gevolgen van kanker de ruimte om te praten met mensen die vergelijkbare ervaringen hebben. In een veilige omgeving en onder de deskundige begeleiding van een gids kun je met elkaar in gesprek over wisselende thema’s. Hierbij gaat het vooral niet over het uitwisselen van medische informatie, maar juist om een goed gesprek en het delen van ervaringen en handige tips en adviezen.

(H)erkenning, steun en begrip

In gesprek met mensen die een vergelijkbare ervaring hebben kan herkenning, erkenning, steun en begrip geven. Je bent van harte welkom om mee te doen. De themagroep komt in totaal 5 keer bijeen.

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 30,00
Houd mij op de hoogte Vul je mailadres is en wij stellen je op de hoogte als een nieuwe datum bekend is

Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lotgenotencontact

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!