Schrijven helpt

Veel mensen ervaren tijdens of na de behandelingen tegen kanker dat er allerlei levensvragen op hen afkomen. Vragen over jezelf, over de betekenis van je leven, over de invulling van je toekomst. Deze vragen kunnen overweldigend zijn en vragen om een gerichte aanpak. In deze situatie kan het helpen om het eigen leven in kaart te brengen en op een gerichte manier naar antwoorden op deze vragen te zoeken. 

Focus op wat werkelijk belangrijk is

De workshop ‘Schrijven helpt’ biedt een doelgerichte benadering voor mensen die kanker hebben gehad of die herstellende zijn. We richten ons op het schrijven van jouw levensverhaal, waarbij de focus ligt op het ontdekken van wat voor jou werkelijk belangrijk is. 

Jouw levensverhaal

Tijdens acht bijeenkomsten, begeleid door een deskundige, krijg je de kans om jouw levensverhaal vorm te geven. Het draait niet alleen om feiten, maar om het onthullen van jouw persoonlijke perspectief op het leven. Aan het einde van dit traject heb je niet alleen een tastbaar document van jouw waardevolle ervaringen, maar ook een persoonlijke leidraad die je kan bijstaan bij toekomstige vragen en keuzes in het leven. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 48,00
Extra informatie

Kosten voor totaal 8 bijeenkomsten. Voorafgaand aan de start van het programma vindt een intakegesprek plaats.

Houd mij op de hoogte Vul je mailadres is en wij stellen je op de hoogte als een nieuwe datum bekend is

Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!