Samen aan tafel

Als je geraakt bent door kanker kan het soms lastig zijn om je ervaringen en emoties te delen met anderen. Niet iedereen begrijpt altijd welke uitdagingen je tegenkomt. Het kan fijn zijn om op een laagdrempelige manier je verhaal te delen met gelijkgestemden.

Betekenisvolle en waardevolle gesprekken

Viore biedt eens per maand ‘Samen aan tafel’. In een warme en gastvrije setting geniet je samen met anderen die hetzelfde meemaken als jij, van een lekkere en gezonde maaltijd. Of je nu kanker hebt (gehad), naaste of nabestaande bent, de ervaring leert dat Samen aan tafel zorgt voor betekenisvolle en waardevolle gesprekken. De avond wordt begeleid door een gespreksleider.

De gesprekken hebben altijd verschillende onderwerpen. Zo gaat het bijvoorbeeld over het komende weekend, wat er in de wereld gebeurt, of een ervaring van iemand. Ook worden zo nu en dan de spelkaartjes van Positieve Gezondheid ingezet om weer heel andere onderwerpen te bespreken.

Steun en begrip

Het delen van ervaringen en emoties met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten als jij  kan een bijzonder gevoel van verbondenheid, steun en begrip geven.

Je bent van harte welkom om aan te schuiven en samen aan tafel ervaringen te delen.

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 11,00 Inclusief drankjes.
Data, tijden en aanmelden

Meer luisterend oor

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!