Ontspanningstraining

Leven met kanker brengt ongemakken en uitdagingen met zich mee, zowel fysiek als emotioneel. Ongeacht het stadium van de ziekte, kunnen die ongemakken en uitdagingen de kwaliteit van leven onder druk zetten. Slaapproblemen komen bijvoorbeeld vaak voor in zo’n situatie. Relatief eenvoudige hulpmiddelen kunnen soms toch wat verlichting bieden. 

Eenvoudig en effectief

Viore biedt een ontspanningstraining aan, gebaseerd op de bewezen effectieve Autogene Training. De training bestaat uit zeven bijeenkomsten, gericht op het versterken van je vermogen om te ontspannen, waar je ook bent. Praktische oefeningen worden aangereikt, zodat je de methode thuis kunt toepassen. Deze eenvoudige, effectieve hulpmiddelen bieden verlichting van de ongemakken die gepaard kunnen gaan met het leven met kanker.. 

Verbetering slaapkwaliteit

De ontspanningstraining is laagdrempelig en aangenaam, wordt als heilzaam ervaren en is geschikt voor mensen met slaapproblemen. Of het nu gaat om moeite met inslapen of met doorslapen, de ontspanningstraining helpt de slaapkwaliteit te verbeteren, wat bijdraagt aan een betere levenskwaliteit. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 52,00
Houd mij op de hoogte Vul je mailadres is en wij stellen je op de hoogte als een nieuwe datum bekend is

Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!