Oncologische massage

Leven met kanker brengt vaak zowel fysieke als emotionele uitdagingen met zich mee. In deze onzekere tijd is het cruciaal om momenten van rust en zorg te vinden, waarbij aandacht voor het welzijn centraal staat. 

Massage op maat

Massage bij kanker is erop gericht om ondersteuning te bieden tijdens elke fase van behandeling. Het is een zachte ontspanningsmassage op maat die rekening houdt met jouw conditie en wensen. Deze massage richt zich niet alleen op het lichamelijke, maar ook op het psychische en emotionele welzijn, waardoor angst en stress verminderen en pijn mogelijk afneemt. 

Wat je kunt verwachten

  • Aangepaste Ontspanning: Onze massagetherapeut is lid van het Netwerk Massage bij Kanker, zij biedt een zorgvuldig afgestemde massage die rekening houdt met jouw unieke situatie. 
  • Positieve Impact: Deze massage plaatst jou als persoon centraal, bevordert een positieve connectie met je lichaam en verbetert het algehele gevoel van welbevinden. 
  • Deskundige Begeleiding: Onze massagetherapeut heeft een opleiding gevolgd volgens de richtlijnen van de Society For Oncology Massage uit de VS, je bent in deskundige handen. 
  • Individuele Aandacht: Voor en na de massage nemen we ruim de tijd voor je, met een intakeformulier om de sessie op jouw behoeften af te stemmen. 

Door de combinatie van aangepaste zorg, aandacht en ontspanning, streven we ernaar dat je je minder angstig voelt, het gevoel van stress afneemt en pijn mogelijk vermindert. Bij Viore geloven we dat niet kanker, maar jij als uniek individu centraal staat, en deze massage draagt bij aan een positieve beleving van jouw lichaam en welzijn. 

Voel je welkom bij Viore voor een moment van rust en zorg. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 42,00
Extra informatie

Iedere woensdag, tijdelijk een gratis handmassage om kennis te maken

Op afspraak Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Naam(Vereist)
Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!