Oncologische huidzorg

Leven met kanker brengt in veel gevallen niet alleen zorgen over de gezondheid met zich mee, maar heeft vaak ook invloed op je uiterlijk. De behandelingen tegen kanker kunnen de huid, het haar en de nagels flink aantasten. Veelvoorkomende problemen zijn een droge, schilferige huid, rode vlekken, jeuk, en mogelijke littekens na operaties. Zelfzorg is essentieel, maar het kan moeilijk zijn om jezelf goed te verzorgen te midden van alle uitdagingen waarmee je te maken hebt. 

Bij Viore bieden we gespecialiseerde huidverzorging aan voor als je kanker hebt (gehad). Onze oncologisch schoonheidsspecialist staat klaar om te helpen. Met jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging bij mensen met kanker, biedt zij niet alleen ontspannende behandelingen, maar ook praktische tips om er beter uit te zien en je beter te voelen. 

Ons aanbod

  • Specifieke Behandelingen: Onze oncologisch schoonheidsspecialist is zeer ervaren als het gaat om specifieke behandelingen, waaronder het camoufleren van littekens, kalmerende huidbehandelingen voor gezicht en lichaam, en het omgaan met overbeharing op gezicht en lichaam. Ook biedt ze manicures aan. 
  • Advies over Kleur en Styling: Je kunt bij onze specialist terecht voor meer dan alleen huidverzorging. Ze kan advies geven over kleur en styling, zowel voor make-up als kleding, om je zelfvertrouwen een boost te geven. 
  • Erkenning en Betrouwbaarheid: Onze oncologisch schoonheidsspecialist is aangesloten bij Anbos, de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging. Ze is opgenomen in de Verwijsgids Kanker en te vinden op de website ‘Wegwijzer bij kanker’. Bovendien vergoeden sommige zorgverzekeringen (geheel of gedeeltelijk) de behandeling.

 

De behandeling is niet alleen gericht op de fysieke aspecten, maar ook op het versterken van jouw innerlijke welzijn. Je zult merken dat je huid minder droog is, littekens minder zichtbaar zijn en je over het algemeen beter in je vel zit.
 

 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 45,00
Op afspraak Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om een afspraak te maken

Naam(Vereist)
Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!