Koor ‘Zingen voor je leven’

Er zijn veel manieren waarop je momenten van ontspanning en verbinding kunt vinden. Zingen is er daar zeker ook een van. 

De Stichting Kanker in Beeld heeft een landelijk korennetwerk opgericht onder de naam ‘Zingen voor je Leven’, voor mensen die leven met kanker. Het Viore-koor maakt deel uit van dit landelijke korennetwerk. Of je nu kanker hebt (gehad), naaste of nabestaande bent, iedereen is welkom om mee te zingen. 

Met en zonder zangervaring

Ons koor is een warme groep waar iedereen welkom is, met en zonder zangervaring. Voordat we beginnen met zingen is er inloop met koffie, thee en veel gezelligheid en saamhorigheid. Vervolgens wordt er, onder bezielende leiding van onze dirigent, gezongen uit een breed repertoire.  

Plezier van samen zingen

We doen eerst wat adem-, stem- en ontspanningsoefeningen. Daarna zingen we dat het een lust is. Tussentijds is er een pauze voor het drinken van een kopje koffie/thee en voor een praatje en vervolgens zingen we weer verder.

Samen zingen maakt blij, vrolijk en energiek. Bij ons koor draait het niet om perfectie, maar om het plezier van het samen zingen. Na afloop kun je aanschuiven voor een kop heerlijke zelfgemaakte soep. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 6,00 per keer
Data, tijden en aanmelden

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!