Creatieve inloop

Creatieve expressie kan helpen om te leren omgaan met de gevolgen van kanker. Niet alleen als je kanker hebt (gehad), maar ook als naaste en nabestaande. Als het lastig is om ergens woorden aan te geven, kan creativiteit bevrijdend en helend werken. En het kan bovendien een hoop plezier opleveren.

Schilderen en tekenen

Elke donderdagochtend, en soms op andere dagen, is er een creatief begeleider aanwezig in ons ruime, lichte atelier. Onze begeleiders zijn allemaal uitvoerend kunstenaar, ze helpen je op weg als dat nodig is. Er wordt geschilderd en getekend, maar er is ook ruimte voor andere creatieve werkvormen. 

Ervaring is niet nodig

Of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, het atelier van Viore is de plek om jezelf en anderen te verrassen. Schilderen, boetseren, tekenen, vilten of werken met speksteen – de keuze is aan jou. Onze creatief begeleiders staan klaar om je te ondersteunen, mocht dat nodig zijn. Geen ervaring vereist, slechts een open geest. 

In een ontspannen sfeer kun je lekker creatief aan de slag, samen met ander bezoekers van Viore. Dat kan je maar zo een heleboel positieve energie opleveren, en een mooie verbinding met anderen. Even een moment uit je hoofd, lekker bezig met je handen, laat je verbeelding de vrije loop.  

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten € 6,00 per keer
Data, tijden en aanmelden

Meer overige activiteiten

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!