Nieuws | 13 september 2023

Waardering voor vrijwilligers tijdens de Viore vrijwilligersdag

Viore organiseert op 21 september 2023 een speciale dag voor haar vrijwilligers. Met ruim 70 vrijwilligers leveren we een onmisbare bijdrage aan het leven van mensen die geraakt zijn door kanker. Reden genoeg om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten!

De dag is bedoeld als erkenning en waardering voor de waardevolle bijdrage van onze vrijwilligers. Het belooft een verrassende dag te worden waarin zeker ook de kracht van het gedachtegoed Positieve Gezondheid verweven zal zijn. Op deze manier wil Viore haar vrijwilligers bedanken voor hun onmisbare werk voor het centrum en haar bezoekers.

Het gedachtegoed Positieve Gezondheid vormt de basis van alles wat Viore doet voor haar bezoekers. Het draait om veerkracht, eigen regie en het vermogen om met de uitdagingen van het leven om te gaan. Dit is de essentie van wat Viore biedt aan iedereen die leeft met kanker.

Viore 21 september vanaf 13.30 uur gesloten
Op 21 september zal Viore vanaf 13.30 uur gesloten zijn voor bezoekers. Zo kunnen wij alle aandacht en waardering richten op onze vrijwilligers die dag in, dag uit klaarstaan voor onze bezoekers. De volgende dag zijn bezoekers vanaf 10.00 uur weer van harte welkom om binnen te lopen.

Ook iets betekenen voor een ander?
De inzet van vrijwilligers is essentieel om de missie van Viore te kunnen blijven vervullen. Geïnteresseerden in vrijwilligerswerk, die ook iets willen betekenen voor een ander en het verschil willen maken voor mensen die geraakt zijn door kanker, zijn van harte welkom om contact op te nemen met Viore via cv@viore.org of 035 – 685 35 32. Klik hier voor meer informatie over vrijwilligersvacatures bij Viore.

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!