Nieuws | 26 april 2023

Vrijwilliger start sponsoractie voor buitenplek Viore

Karin Strubbe, één van onze gastvrouwen, loopt in juli de Nijmeegse Vierdaagse. Met deze wandelprestatie wil zij iedereen in beweging krijgen om Viore te steunen. Het is haar droom om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het realiseren van een aantrekkelijke, groene buitenplek bij Viore!

18 juli is het zover en gaat Karin van start. “Dit jaar loop ik voor de 14e keer de Vierdaagse. Mijn vader liep in 1946 voor het eerst mee. Toen hij mij in 1988 vroeg mee te lopen heb ik dat vanaf dat moment een aantal keer samen met hem gedaan. Tijdens de vele trainingstochten ontstonden de meest mooie gesprekken en heb ik ervaren dat lopen enorm verbindend werkt. Nog altijd loopt mijn vader in mijn gedachten mee.”

Karin is sinds mei 2022 als vrijwilliger verbonden aan Viore. “Met veel plezier zet ik mij wekelijks in als gastvrouw. Ik heb het afgelopen jaar veel bijzondere mensen ontmoet, gesprekken gevoerd en ontroerende momenten beleefd. Ook wandel ik iedere maand met bezoekers op een mooie plek in het Gooi. Sommige bezoekers zitten midden in een chemokuur en hebben weinig energie. Toch lukt het keer op keer om van de natuur te genieten en hun verhaal te delen. Laatst vertelde een bezoeker tijdens onze wandeling dat Viore hem veel positieve energie geeft en dat hij weer even verder kan. Daar doe ik het voor!”

Met de verhuizing naar de nieuwe locatie twee jaar geleden, heeft Viore dankzij de inzet van vele vrijwilligers een prachtige, warme binnenruimte gecreëerd. Een gezellige, groene buitenplek staat nog op het wensenlijstje. Donaties om dat te realiseren zijn van harte welkom!

Kom je ook in beweging en doe je mee aan de sponsoractie van Karin? Ga naar de actiepagina: https://acties.kwf.nl/fundraisers/karinstrubbe35547/huisinactie

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!