Nieuws | 28 september 2023

Samen Sterk: Walk & Dance to Fight Cancer Hilversum steunt jongvolwassenen in strijd tegen kanker

Op 14 oktober vindt het evenement Walk&Dance to Fight Cancer in Hilversum plaats. Walk & Dance to Fight Cancer en Viore hebben de krachten gebundeld om steun te bieden aan jongvolwassenen die getroffen zijn door kanker. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan de PowerSoos van Viore, een plek waar jongvolwassenen met kanker elkaar kunnen ontmoeten.

Viore heeft een speciaal team samengesteld, dat met volle energie zal deelnemen aan Walk & Dance to Fight Cancer. Hiermee willen wij zoveel mogelijk donaties inzamelen om jongvolwassenen te ondersteunen die deze moeilijke reis maken. Donaties zijn van harte welkom via de speciale actiepagina van de Viore: Love life. Fight cancer. – VIORE PowerSoos

Walk & Dance to Fight Cancer Hilversum

Walk & Dance to Fight Cancer Hilversum is meer dan alleen een evenement. Het is een gelegenheid om samen te komen en het belang van kankeronderzoek en preventie te onderstrepen. Fight Cancer, de organisatie achter dit evenement, ondersteunt verschillende onderzoeken met de opbrengsten die zij genereert. Dit jaar gaat een deel van de donaties naar het onderzoek van Prof. Edwin Cuppen over DNA-analyse bij jongeren, terwijl een ander deel ten goede komt aan de Viore PowerSoos.

De PowerSoos

Bij de PowerSoos komen jongvolwassenen bijeen die kanker hebben (gehad) en geconfronteerd worden met de uitdagingen die kanker met zich meebrengt. Tijdens de PowerSoos-bijeenkomsten wordt niet alleen gezorgd voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor open gesprekken over uiteenlopende onderwerpen zoals opleiding, werk, sport, relaties, voeding en seksualiteit. Jongvolwassenen die zijn geraakt door kanker zijn van harte welkom om vrijblijvend aan te schuiven bij deze warme en ondersteunende groep. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.

Wil je ook namens Viore meelopen en donaties voor Fight Cancer ophalen, meld je dan even via secretariaat@viore.org, dan sturen we je een mail met meer informatie.

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!