Nieuws | 26 mei 2024

Over Leven: Coen Verbraak in gesprek met Aysha Meis de Groot

In de serie ‘Over leven’ van omroep Human sprak Coen Verbraak onder andere met Aysha Meis de Groot. Een gesprek over het leven en de dood, en over spijt.

Ook in het derde seizoen van ‘Over leven’ gaat Coen Verbraak in gesprek met uiteenlopende gasten over de dingen die het leven, ondanks soms forse tegenslagen, toch de moeite waard maken. In de aflevering die op 19 juni jl. werd uitgezonden is Aysha Meis de Groot de gesprekspartner van Coen.

Meis maakte vorig jaar haar debuut als solozangeres, ze groeide op in een muzikale familie (haar opa is Boudewijn de Groot). Ze verloor als kind haar moeder aan maagkanker en moest zelf haar maag laten verwijderen. Op haar debuutalbum Zwart/Wit staan liedjes die over deze ingrijpende gebeurtenis gaan. Hoe kom je tot een beslissing die zo diep ingrijpt op je leven? En mag je eigenlijk wel spijt hebben van iets dat je leven heeft gered?

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!