Nieuws | 26 mei 2024

Nieuw: workshop ontdek je kernwaarden

Viore heeft een mooie nieuwe workshop waarin je jouw kernwaarden leert ontdekken voor meer grip en regie op je leven met en na kanker.

Na de diagnose kanker en alle medische behandelingen kun je je op een goed moment afvragen, wie ben ik nu? Hoe verhoud ik me tot de mensen en wereld om me heen? Mét of na deze ziekte, met mogelijke beperkingen of veranderde toekomstperspectieven. Mogelijkerwijs ben je wat van je levenspad geraakt en ben je misschien zelfs je regie over je leven wat verloren.

Door stil te staan bij je kernwaarden, word je je bewust van je innerlijke drijfveren. Deze zitten in ieder mens. Ze hebben jou in het ziekteproces ongetwijfeld op de been gehouden. Daar ben je je niet altijd bewust van.

In deze workshop neemt Jeanet Visser, Motivator Identiteit & Manifestatie, je mee in het ontdekken van jouw kernwaarden. Ga naar de workshop Ontdek je kernwaarden voor meer informatie en/of om je aan te melden.

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!