Nieuws | 30 mei 2024

Bestuursvoorzitter beëindigt voorzitterschap

Bestuursvoorzitter Michel Rudolphie beëindigt per 1 juni zijn voorzitterschap bij Viore. Momenteel is het bestuur actief bezig met het proces een nieuwe voorzitter aan te trekken. Vicevoorzitter, Eveline Rijken, zal tijdelijk de rol van voorzitter vervullen.

Michel Rudolphie: “Ik kijk terug op een hele bijzondere ervaring waar ik vele prachtige bezoekers en vrijwilligers heb mogen ontmoeten. Ik heb getracht mij volledig in te zetten voor deze organisatie en dat kost veel tijd en energie. Met mijn nieuwe baan werd al snel duidelijk dat het combineren met Viore minder makkelijk werd. Dat is niet goed voor Viore en ook niet voor mij. Daarom heb ik het besluit genomen te stoppen als voorzitter en plaats te maken voor nieuw leiderschap.

De afgelopen 6,5 jaren waren dynamisch en uitdagend. Naast een verhuizing en een onzekere covid periode zijn we ook aan de slag gegaan met strategische en langetermijnplanning. Tevens investeren in relaties met stakeholders, directiewisseling, procesoptimalisatie, nieuwe projecten zoals Positieve Gezondheid, uitbreiding van ruimte, zorg dragen voor goede financiële basis met daarbij meer budgettaire ruimte, podcasting en nog vele (vaak) onzichtbare activiteiten.

Ik ben dankbaar dat ik deze positie destijds van Willeke Heijbroek heb mogen overnemen. Heel veel dank voor het vertrouwen en de mooie samenwerkingen. Ik wens eenieder heel veel goede gezondheid toe.”

Wij danken Michel voor zijn jarenlange toewijding, inzet en betrokkenheid.

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!