Vragenuurtje hormoontherapie prostaatkanker

Ben je geconfronteerd met prostaatkanker en heb of krijg je binnenkort te maken met hormoontherapie, dan kunnen er allerlei vragen en onzekerheden op je af komen, zowel bij jou als bij je naasten. 

Informeel

Bij Viore organiseren we speciaal voor mannen in jouw situatie een informeel vragenuurtje. Hier krijg je de kans om al je vragen te stellen over het omgaan met eventuele bijwerkingen van hormoontherapie bij prostaatkanker. Een verpleegkundig specialist urologische oncologie/seksuologie van Tergooi MC, met uitgebreide ervaring op het gebied van hormoontherapie, is hiervoor bij Viore 

Praktische tips en informatie

Tijdens het vragenuurtje zal de verpleegkundig specialist niet alleen je vragen beantwoorden, maar ook praktische tips geven om beter om te gaan met bijwerkingen. Daarnaast kan ze je voorzien van schriftelijke informatie en verwijzingen die jou verder kunnen helpen. Het doel is om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt in deze fase van je behandeling. 

Dus, als hormoontherapie een onderdeel is van jouw behandeltraject tegen prostaatkanker, nodigen we je uit om deel te nemen aan dit vragenuurtje bij Viore. Het is kosteloos, en je krijgt de gelegenheid om in een ontspannen sfeer al je vragen te stellen. Samen zorgen we ervoor dat je goed geïnformeerd en ondersteund wordt. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten

Gratis (een donatie is welkom)

Houd mij op de hoogte Vul je mailadres is en wij stellen je op de hoogte als een nieuwe datum bekend is

Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie en voorlichting

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!