Vragenuurtje hormoontherapie borstkanker

Ben je geconfronteerd met de diagnose borstkanker, en maakt hormoontherapie deel uit van je behandeltraject? Dan kunnen we ons voorstellen dat dat veel vragen met zich mee kan brengen. Daarom organiseren we met enige regelmaat een informeel vragenuurtje bij Viore. 

Als je te maken hebt met hormoontherapie als onderdeel van de behandeling tegen borstkanker, kunnen er veel onzekerheden ontstaan. Bijwerkingen kunnen verwarrend zijn, en het is niet altijd eenvoudig om hiermee om te gaan. 

Praktische tips

Bij Viore begrijpen we dat je behoefte hebt aan duidelijkheid en ondersteuning. Daarom organiseren we een vragenuurtje waar je al je vragen over mogelijke bijwerkingen kunt stellen. Een ervaren verpleegkundig specialist van het Mammacentrum in Tergooi MC is hiervoor bij Viore aanwezig om je vragen te beantwoorden.  

Tijdens het vragenuurtje krijg je de kans om in een informele setting jouw vragen te stellen. De verpleegkundig specialist zal niet alleen antwoorden geven, maar ook waardevolle tips delen.

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten

Gratis (een donatie is welkom)

Houd mij op de hoogte Vul je mailadres is en wij stellen je op de hoogte als een nieuwe datum bekend is

Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie en voorlichting

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!