Themagesprekken

Het omgaan met kanker brengt diverse uitdagingen met zich mee, van vermoeidheid tot het balanceren tussen werk en behandeling. Bij Viore begrijpen we dat het leven met kanker gepaard gaat met diverse uitdagingen op uiteenlopend gebied. Om je hierbij te ondersteunen organiseren we regelmatig themagesprekken, waarbij we dieper ingaan op specifieke onderwerpen die aansluiten bij de behoeften die leven bij onze bezoekers. 

Waardevolle informatie

Ongeveer vier keer per jaar organiseren we een themagesprek, onder andere over kanker en vermoeidheid, kanker en werk, kanker binnen je relatie, etc. Deze gesprekken worden altijd begeleid door ervaren deskundigen met expertise op het gebied van het betreffende thema. Zij zorgen voor een waardevolle informatie-uitwisseling in een veilige en ondersteunende omgeving. Naast het delen van informatie is er zeker ook ruimte voor een dialoog en ervaringsuitwisseling. 

Steun

Deze themagesprekken zijn meer dan alleen praatbijeenkomsten; ze bieden je de kans om samen te groeien en sterker te worden. Bij Viore geloven we in de kracht van samen en wederzijds begrip. Deelname aan een van de themagesprekken kan een waardevol netwerk van steun opleveren. 

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten

Gratis (een donatie is welkom)

Extra informatie

Thema 25/9: kanker en vermoeidheid
Thema 29/10: kanker en werk

Data, tijden en aanmelden

Meer informatie en voorlichting

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!