Informatiebijeenkomsten

De ontwikkelingen op het gebied van behandelingen tegen kanker staan nooit stil. Ben jij of is een dierbare geconfronteerd met kanker, dan wil je vast op de hoogte zijn van de meest recente informatie. Daarom organiseren we jaarlijks een aantal informatiebijeenkomsten, altijd in samenwerking met de ons omringende medische instellingen. 

Thema’s

De thema’s van deze informatiebijeenkomsten zijn zeer divers en altijd relevant voor iedereen die, op welke manier dan ook, geconfronteerd is met een bepaald type kanker. Of het nu gaat om borstkanker, darmkanker, longkanker, prostaatkanker, immunotherapie, radiotherapie, keuzes bij kanker of kanker en erfelijkheid, we bieden een breed scala aan actuele onderwerpen. 

Wat kun je verwachten?

  • Deskundige Inzichten: Onze informatiebijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met externe experts, zodat je toegang hebt tot de meest actuele en betrouwbare informatie. 
  • Samen Leren: Ontmoet gelijkgestemden en deel ervaringen. Onze bijeenkomsten zijn een gelegenheid om te leren van anderen en je eigen kennis te vergroten. 
  • Relevante Onderwerpen: We kiezen altijd onderwerpen die aansluiten bij de behoeften van onze bezoekers. 

Het doel is om deelnemers aan onze informatiebijeenkomsten te voorzien van relevante en up-to-date informatie over een voor jou belangrijk thema. Bovendien kun je tijdens deze bijeenkomsten in contact komen met mensen met een vergelijkbare ervaring, wat ook een ondersteunend effect kan hebben.  

Praktische informatie

Waar

Viore (routebeschrijving)

Kosten

Gratis (een donatie is welkom)

Extra informatie

 

 

Houd mij op de hoogte Vul je mailadres is en wij stellen je op de hoogte als een nieuwe datum bekend is

Blijf op de hoogte van ons nieuws!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer informatie en voorlichting

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!