Nieuws | 02 februari 2024

Activiteiten rondom Wereldkankerdag

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. Er wordt dan stil gestaan bij de impact die de ziekte heeft op mensen die geraakt zijn door kanker. Ook Viore vraagt aandacht op en rond Wereldkankerdag en organiseert diverse activiteiten voor iedereen in de regio Gooi en Vechtstreek die te maken heeft met kanker.

Op vrijdag 2 februari opent Viore de deuren om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Viore en dat wat Viore kan betekenen voor mensen die geraakt zijn door kanker. De psychosociale ondersteuning van Viore om te leren omgaan met kanker en de gevolgen daarvan kan een groot verschil maken.

Meneer Dorrestijn ontvangt een roos van Ramon Ciurans, directeur Viore

Van 10.00 – 16.00 uur kun je bij Viore binnenlopen voor een kop koffie / thee, informatie en een rondleiding. Viore deelt op 2 februari ook rozen uit aan alle bezoekers en aan patiënten op de Dagbehandeling Oncologie bij Tergooi MC. Op deze manier willen wij iedereen die geraakt is door kanker een hart onder de riem steken en stilstaan bij de impact die de ziekte heeft.

Verwenmoment

Op woensdag 7 februari kan er voor een gereduceerd tarief genoten worden van een verwenmoment. Het verwenmoment is goed voor een uurtje ontspannen en verwend worden door onze specialist huidverzorging en massagetherapeut. Normaal gesproken kost een ‘verwenuurtje’ €70,-. Vanwege Wereldkankerdag is de prijs nu €50,-. De opbrengst komt volledig ten goede van Viore.

Workshop Look Good Feel Better

Ook is er op donderdag 8 februari een mooie gratis workshop Look Good Feel Better. De workshop wordt verzorgd door stichting Look Good Feel Better. Stichting Look Good Feel Better zet zich in om voor alle mensen met kanker een positieve schakel te zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn, maar met jezelf beter voelen. Oud-deelnemers waarderen de workshop gemiddeld met een 9.

 

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Wil je eens in de maand onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan je gegevens in!

Aanmelden nieuwsbrief

Help mee!

Doneer en help Viore om het verschil te maken voor iedereen die leeft met kanker. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde!

Doneer direct!